Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 46
Ga naar:   

broertje of zusje

14 januari 2009
Vanaf vandaag mag iedereen het weten, we zijn juist langsgeweest bij de gyneacoloog en alles is dik in orde.
Rond 27 juli verwachten wij ons 2e kindje.

De windpokken

27 oktober 2008
Oei wat ziet mama nu, allemaal rode stipjes op mijn lichaampje. Echt overal, op mijn buikje, mijn armpjes, mijn beentjes zelfs in mijn gezichtje. En ze jeuken heel erg. Mama wat is dat? Dat zijn de windpokken, dat is niet zo heel erg, het jeukt alleen heel erg en je kan er een beetje ziek van worden. Maar Kira is heel flink want buiten de jeuk is ze helemaal niet ziek. Hopelijk gaan ze snel weer over want ik heb nu juist een weekje vakantie.

K3

26 oktober 2008
Vandaag was het een speciale dag, mama had kaartjes gekocht voor het K3 concert, K3 10 jaar.
Om half 4 vertrokken we richting Hasselt, papa ging ook mee. Daar aangekomen zagen we al heel veel kindjes.
Het was echt heel mooi, ik heb goed meegezongen en gedanst. Achteraf heb ik nog een mooie foto gekregen waar ze alle drie op staan met hun handtekening.
Als we thuiskwamen was ik wel heel moe, nog een beetje eten en dan slapen. Morgen is het wel geen school, maar dan kan ik eens uitslapen.

veel beter

05 september 2008
Deze morgen riep ik al om kwart voor zeven op mama. Haja he mama, want ik was ook vroeg gaan slapen. Maar ik mocht nog even bij mama en papa gaan liggen, dat vind echt heel leuk.
Ik was veel beter dan gisteren en ik kon dus gewoon naar het klasje gaan. Joepie. Papa was thuis vandaag en ging mij vandaag naar school brengen en komen halen.

Het was weer leuk geweest. Maar als ik wilde gaan slapen vroeg mama waar doodoo was. Oei vergeten int klasje denk ik. Gelukkig dat de school niet ver is en hem nog vlug konden gaan halen. Hij lag nog op tafel in de klas. Nu kan ik gaan slapen.

ziekjes

04 september 2008
Mama heeft deze morgen aan juffrouw Els gevraagd of er misschien iets gebeurd was in de klas. Want ik wilde gisteren niet meer alleen slapen, in de namiddag heb ik dan ook maar 1.5u geslapen en deze nacht ben ik bijna elk uur wakker geweest. Mama en papa vonden het heel raar omdat ik normaal zo goed slaap.
Maar juffrouw Els zei dat er helemaal niets aan de hand was, dat ik zelfs heel flink was, met alles heel goed meedoe en vanalles komen vertellen. Ik had de juf zelf gekriebeld. Hihi.
Deze middag viel ik bijna in slaap met mijn boterham in mijn handen, snel nog een flesje pap en ik was in mama's armen in slaap gevallen. Nu had ik toch al beter geslapen. Maar deze avond liep het helemaal mis. We moesten voor de laatste keer naar kind en gezin. Daar moest ik ook op die kleine weegschaal en in dat houten bakje om mij te meten. Dat vond ik verschrikkelijk. Gelukkig moeten we nimmer komen want ik ben ondertussen veel te groot om daar in te liggen. Ik had niet veel honger als we thuiskwamen en mama zei dat ik dan maar eens vroeg moest gaan slapen. Ik heb ook nog een poepsnoepje gekregen want mama zei dat ik koorts had. Nog een flesje pap, maar dat heb ik helemaal terug overgegeven. Laat mij maar gaan slapen en hopelijk is het dan morgen beter.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.